Firmaprofil

TR Teknik er en autoriseret elinstallatør med base i Esbjerg. Virksomheden er grundlagt i 2002 af Troels Raun, der er indehaver og direktør. Siden begyndelsen i 2002 har TR Teknik udviklet sig fra at være en enkeltmandsvirksomhed til et anpartsselskab med 8 ansatte.

Kompetent el-arbejde til industri og erhverv

Vores medarbejderstab består af erfarne teknikkere med forskellige kompetencer, samt to lærlinge. Vores medarbejderes erfaring og høje faglige kompetencer sikrer vores kunder en professionel forståelse for og håndtering af opgaven, samt den bedst mulige service. Vi har specialister inden for både Siemens- og Schneider PLC programmering. Vores teknikkere har samtidig stor erfaring inden for fejlfinding og reparation. Dette sikrer din virksomhed hurtige og effektive løsninger, samt en minimering af produktionsstop og derved forbedret OEE.

Kvalitet og effektivitet går hånd i hånd

Vores effektive vagtordning sikrer hurtig udrykning ved produktionsstop. Vi har altid en teknikker klar til at rykke ud når behovet opstår 24/7 – 365.

Kvalitet er en af hjørnestenene i vores virksomhed, og der udføres altid udførlig el-dokumentation på vores projekter. Samtidig foretager vi back-up af både el-dokumentation og PLC programmer.

Omkostningsbesparelser og energioptimering

Lad TR Teknik være din samarbejdspartner til energibesparelse. Der kan være mange penge at spare gennem energioptimering. Vi hjælper gerne med en vurdering af hvordan energiforbedringer kan implementeres i din virksomhed. Vi har samtidig god erfaring med ansøgninger om tilskud ved energiforbedringer og udarbejder gerne ansøgningen for dig.